Super jesenski popusti odlično pašu uz vrhunske specijalitete – i jedno i drugo možete kušati ovog vikenda

Late Night Shopping i Špičekova kuhača u Westgateu

Objavljeno: 19.10.2018. zagorjeinternational

U Westgateu ovaj vikend posjetitelje čekaju super popusti na poznatom Late Night Shoppingu, a za ljubitelje ukusne hrane tu su Špičekova kuhača i odlični specijaliteti koje će pripremati poznati kuhar Tomislav Špiček. A dok stariji shoppingiraju i kuhaju, najmlađi će uživati u Ninja tečaju te interaktivnoj predstavi Lav i zebra…

 Jesen je punom jeku, a Westgate Shopping City svojim posjetiteljima donosi super popuste na Late Night Shoppingu! Hladniji dani i jesenske kiše su tu, a obiteljska atmosfera uz shopping za cijelu obitelj u Westgateu idealni su za ugrijati se i jesen učiniti ugodnijom. Dođite na Late Night Shopping u petak i subotu od 17 do 22 sata te u nedjelju od 17 do 21 sat te opremite svoj ormar toplijom odjećom i obućom poznatih brendova u trgovinama Mango, Müller, s.Oliver, Baby Land, Hervis, Europa 92, Terranova, Galileo, C&A, Sportina, Mass, novotvoreni ShoeSelection, Maras i mnogih drugih, a tu je i trgovina Percasa čije će jesensko uređenje u Vaš dom unijeti udobnost i toplinu. Dok vani pušu hladni vjetrovi, u Westgateu sa svih strana pušu samo super popusti na odjeću, obuću, kozmetiku, dječji asortiman, sportsku opremu ili asortiman za Vaš dom.

Kuhaj sa Špičekom, zakuhaj protivniku i osvoji nagrade

 A dok odmarate od super popusta na Late Night Shoppingu, probajte vrhunske specijalitete koje će u subotu od 17 sati pripremati poznati kuhar Tomislav Špiček! Novost u Westgate Shopping Cityju – Špičekova kuhača, posjetitelje će naučiti pripremati raznovrsna jela onako kako to rade najbolji. Ovog puta na meniju su „Jesenska salata“ i „Pileća jetra u špeku“, a osim što će popularni Špiček otkrivati svoje male tajne velikog kuharskog majstora, odabrat će i najsretnije posjetitelje koji će se okušati u kulinarskom dvoboju te zakuhati svojem protivniku. Najboljeg kuhara i pobjednika kulinarskog natjecanja očekuje odlična nagrada! Uživanje u kuhanju sa Špičekom lakše je u kuhinji iz Interijera Zadro i Blanco te uz Vitapur posuđe i s kuhinjskim aparatima iz Sancta Domenica i Bosh trgovina.

A dok odmarate od jesenskog shoppinga i kuhanja, u subotu od 21 do 02 sata očekuje vas super ponuda i uabava u preuređenom Havana Clubu!

Dok vi tražite svoju omiljenu modnu kombinaciju, najmlađi u subotu postaju prave Ninje jer ih od 16 sati očekuje Mini Ninja tečaj i druženje s najpoznatijim kornjačama! A u nedjelju od 17 sati, podsjetite svoje klince na vrijednost pravog prijateljstva uz interaktivnu predstavu Lav i zebra! Posjetite Westgate Shopping City ovog vikenda jer shopping i zabava za cijelu obitelj čekaju te u omiljenom shopping centru do kojeg te voze besplatni Westgate autobusi! Super popusti na Late Night Shoppingu, Špičekova kuhača, nezaboravni eventi za najmlađe, najveća dječja igraonica Kid’s World te jedinstveni Muzej automobila Ferdinand Budicki učinit će cijeloj obitelji vikend ispunjenim!

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba