U Hrvatskoj nema posla u vašoj stručnoj spremi? Možda je u susjednoj Sloveniji vaša šansa

TRAŽITE NOVI POSLOVNI IZAZOV? Staklarna Rogaška vam ga nudi – postanite staklopuhač!

Objavljeno: 16.10.2018. zagorjeinternational

Staklarna Rogaška iz Rogaške Slatine traži nove djelatnike, staklopuhače koje primaju na određeni period, dok ne nauče raditi, a potom se otvara mogućnost da se dobije ugovor na neodređeno vrijeme.

– Naši potencijalni radnici prolaze obuku, za vrijeme koje su, dakako, plaćeni i primaju 551 euro neto plaću. Uz to su im osigurani putni troškovi i topli obrok. Ukoliko se u tom periodu učenja pokažu dobrima, dobivaju ugovor na neodređeno, a s vremenom i ovisno o kvaliteti njihova rada, rasti će im i plaća. Naši majstori imaju plaće i do 1.250 eura neto, rekli su nam u Staklarni Rogaška.

Spretnost i pouzdanost

Uvjeti koji se traže su završena osnovna škola, volja za učenjem, spretnost i motorika, pouzdanost, točnost u radu i odgovornost.

Prijaviti se mogu svi koji se žele osposobiti za staklopuhača, mi nudimo svu potrebnu potporu za osposobljavanje.

– Kandidat samo mora pokazati spremnost za učenje i osposobljavanje, to će mu značiti više nego bilo kakvo drugo radno iskustvo do tada. Osim toga, ovdje ih čeka prijateljski kolektiv i rad u dinamičnom okruženju, na stimulativnom radnom mjestu, a garantiramo da će steći temeljito znanje o struci – ističu u Staklarni Rogaška, dodajući da su zaštita na radu, odnosno sva papirologija potrebna da bi se počelo raditi u Sloveniji, njihova briga.

Dodatne informacije

Postanite dio uspješnog poduzeća i dinamičnog kolektiva, koji stvara proizvode svjetskog glasa. Ukoliko ste zainteresirani, možete im se predstaviti kratkim životopisom, koje možete poslati na adresu Steklarna Rogaška d.o.o., Ulica talcev 1, 3250 Rogaška Slatina, Slovenija, ili pak na e-mailove [email protected] i [email protected]. Sve dodatne informacije mogu se saznati i na broju telefona +386 (0)3 81 80 136.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba