DRUGI KUP GRADA ZABOKA: Održano natjecanje u preciznom slijetanju sportsko – rekreativnim zrakoplovima

Pobijedio Josip Lacković iz Aerokluba Jastrebarsko, drugo mjesto pripalo Draženu, a treće Bojanu Šenjugu iz Aerokluba Zabok

Objavljeno: 09.10.2018. zagorjeinternational

Na aerodromu Rudolfa Perešina u Zaboku održano je natjecanje u preciznom slijetanju sportsko – rekreativnim zrakoplovima klase 1 (mikrolaki zrakoplovi), “2. Kup Grada Zaboka“, u organizaciji Aerokluba Zabok i Krapinsko – zagorskog aerodroma d.o.o. te pod pokroviteljstvom Grada Zaboka.

Osam natjecatelja

Na natjecanju je sudjelovalo osam natjecatelja iz Hrvatske i Slovenije, a letjeli su na pet zrakoplova. Pobjednik u pojedinačnoj konkurenciji bio je Josip Lacković iz Aerokluba Jastrebarsko sa šest kaznenih bodova, a letio je na zrakoplovu Evektor Eurostar. Drugi je bio Dražen Šenjug iz Aerokluba Zabok s 37 kaznenih bodova, a letio je na zrakoplovu Eurofly Firefox. Treći mjesto pripalo je Bojanu Šenjugu iz Aerokluba Zabok s 49 kaznenih bodova, a letio je na zrakoplovu Eurofly Firefox.

Ekipni poredak

U ekipnom poretku pobjedu je ostvario tim pod nazivom “Zaska“ u sastavu Josip Lacković (AK Jastrebarsko) i Dražen Šenjug (AK Zabok) s ukupno 43 kaznenih bodova. Drugi su bili gosti iz Osijeka s ekipom naziva “Bimbići“ u sastavu Mladen Relić i Dušan Rašić, s ukupno 227 kaznenih bodova. Treće mjesto osvojila je ekipa “Prek Drave“ u sastavu Miloš Kolundžija (AK Rode Prelog) i Bojan Šenjug (AK Zabok) s ukupno 279 kaznenih bodova. (ib)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba