Oroslavski powerlifteri i u Velikoj Gorici išli na najjače te dodatno učvrstili prvu poziciju u ukupnom poretku bench press klubova u RH

SRELE BRUTAL TEAM: Tea Kalan srušila državni juniorski rekord star četiri godine, osvojena još tri zlata i jedno srebro

Objavljeno: 01.10.2018. zagorjeinternational

U Velikoj Gorici je završilo treće od četiri natjecanja u bench pressu u kalendaru Hrvatskog powerlifting saveza, na kojem se okupilo 50-ak natjecatelja. Među njima je bilo i petero članova oroslavskog Powerlifting kluba Srele brutal Team, koji su osvojili četiri zlata i jedno srebro te pritom oborili jedan državni rekord.

Impresivni rezultati

Tako je Tea Kalan u kategoriji juniorki do 84 kilograma srušila državni rekord star četiri godine,  podigavši 82,5 kg, a uz nju su najsjajnija odličja osvojili i Ružica Martinić u kategoriji master 1 do 63 kg, podigavši 77,7 kg, Srećko Srele Martinić u kategoriji master 1 + 120 kg s podignutih 187,5 kg, što je ujedno bila i najveća podignuta težina natjecanja te Boris Gregorina u kategoriji master 2 do 93 kg s podignutih 147,5 kg. Impresivan rezultat postigla je Jelena Turjak, kojoj je ovo bilo prvo natjecanje te je u kategoriji open do 72 kg podignula 55 kilogram, čime je osvojila srebro.

– Odlični rezultati mojih natjecatelja, s ovim smo natjecanjem dodatno učvrstili prvu poziciju u ukupnom poretku bench press klubova, već petu godinu zaredom. Moram reći da se Ružica natjecala pod temperaturom, što njezin rezultat čini još većim.

Pokušaji obaranja rekorda

Što se pak mene tiče, napadao sam svoj i državni rekord u trećem pokušaju, međutim nisam uspio, a isto je u svojoj kategoriji pokušao i Boris Gregorina. Hvala svima koji pomažu na bilo koji način klubu i svima koji podržavaju i prate naš rad na najjače. Sljedeće i posljednje ovogodišnje natjecanje je u prosincu, Državno prvenstvo Hrvatske u Đurđevcu, gdje također očekujemo odlične rezultate – rekao nam je Srećko Martinić Srele.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba