U organizaciji PU krapinsko – zagorske i zagorskog ogranka IPA-e u Zaboku obilježen Dan policije

Policajci zaigrali nogomet u spomen na svog prerano preminulog kolegu, a PU krapinsko – zagorska Regionalnom klubu IPA donirala kombi vozilo

Objavljeno: 24.09.2018. JJ

Međunarodno policijsko udruženje (IPA), Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje u suradnji s Policijskom upravom krapinsko – zagorskom te uz potporu Nacionalnog sindikata policije i Nezavisnog sindikata djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova, povodom obilježavanja Dana policije i njezinog zaštitnika sv. Mihaela, u Zaboku su organizirali sportski, svečani i zabavni dio susreta članova IPA-e i drugih zaposlenika PU krapinsko – zagorske. Održano je natjecanje u malom nogometu, gađanju zračnom puškom, pikadu te u igranju belota. Malonogometni turnir odigrao se kao drugi Memorijalni turnir “Branko Zubić – Ćup” u spomen na prerano preminulog člana IPA-e i kolegu koji se cijeli život bavio sportom.

Pehari i medalje

Nogometnim ekipama iz ustrojstvenih jedinica PU krapinsko – zagorske pridružila se ekipa pravosudne policije Ministarstva pravosuđa, pod vodstvom Gorana Zubića, sina pokojnog Branka Zubić. Najboljim pojedincima i ekipama, zlatna, srebrna i brončana priznanja, pehare i medalje za osvojene rezultate dodijelili su načelnik PU krapinsko-zagorske Darko Car, predsjednik IPA kluba Hrvatsko zagorje Stjepan Šalamon i predsjednica suda časti Vesna Bogović.
U svečanom dijelu obilježavanja Dana policije 2018., nakon hrvatske himne i odane počasti minutom šutnje za sve stradale i umrle pripadnike MUP-a, okupljenima su se obratili načelnik Darko Car i predsjednik Regionalnog kluba IPA Hrvatsko zagorje Stjepan Šalamon, koji su prisutnim pripadnicima MUP-a čestitali Dan policije.

Preko 550 članova

Načelnik Car istaknuo je kako je posebno ponosan što su se proslavi odazvali i umirovljenici. Car je Šalamonu uručio i ključeve putničkog kombi vozila kojeg Policijska uprava donira klubu, koji broji preko 550 članova.
Svečanom obilježavanju Dana policije prisustvovali su i zamjenik načelnika PU krapinsko – zagorske Robert Pavić, voditelji službi iz PU, načelnici policijskih postaja, drugi rukovoditelji svih razina te gosti iz Ministarstva pravosuđa, upravitelj zatvora Zagreb, načelnik zatvora i pomoćnik načelnika.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba