Završetak projekta predviđa se za svibanj sljedeće godine

U Bedekovčini u tijeku radovi na reciklažnom dvorištu vrijednom 3,2 milijuna kuna, na mjeru 7.4.1. prijavljena i rekonstrukcija vrtića

Objavljeno: 22.09.2018. zagorjeinternational

Na području općine Bedekovčine u tijeku su radovi izgradnje reciklažnog dvorišta, piše Radio Stubica. Ukupna vrijednost projekta je 3,2 milijuna kuna, od čega se iz Europske unije sufinancira gotovo 85 posto iznosa. Završetak radova i puštanje u rad predviđeni su u svibnju sljedeće godine. U tijeku je i priprema drugih projekata.
Tako se izrađuje projektno – tehnička dokumentacija za rekonstrukciju stare škole Grgić u prostor društveno – javne namjene. Ovaj projekt Općina Bedekovčina provodi s Općinskom knjižnicom. Izrada projektne dokumentacije vrijedna je gotovo 519 tisuća kuna od čega Ministarstvo regionalnog razvoja sufinancira 300 tisuća kuna. Izrađuje se i projektna dokumentacija za energetsku obnovu zgrade stare škole kod crkve svete Barbare, a jedan od najznačajnijih projekata, svakako je projekt rekonstrukcije dječjeg vrtića. Izrađena je projekta dokumentacija i projekt je prijavljen na mjeru 7.4.1. Ukupna vrijednost mu je 9,2 milijuna kuna. (ib)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba