U ZLATAR BISTRICI SVEČANO OTVOREN AUTOMAT KLUB HRVATSKE LUTRIJE

Posjetitelji se rado okušali u igrama na sreću, klađenju i na automatima najpoznatijih svjetskih brendova, kojih ovaj klub nudi čak 29

Objavljeno: 22.09.2018. zagorjeinternational

Hrvatska Lutrija je u petak u Zlatar Bistrici na adresi Lovrečanska cesta 1a, svečano otvorila novi Automat klub. Posjetitelji su uživali na automatima za igre na sreću najpoznatijih svjetskih brendova NOVOMATIC – automati Premium i Novostar, kao i EGT – Premier, Williams i IGT. Za dobru zabavu, uz piće dobrodošlice i ukusne zalogaje potrudili su se Scifidelity orchestra i Musicbox. U AK Zlatar Bistrica radi sedmero zaposlenika.

Radno vrijeme

Svakodnevno će se od 9 do 03 sata nuditi sjajna zabava i mogućnost osvajanja dobitaka na čak 29 automata za igre na sreću, te na jednom elektronskom ruletu EGT Premier R6 RIGEL2, sa šest igračkih mjesta. Svi automati (s tri nivoa) povezani su u Mystery Jackpot – baš kao i ostali automati u klubovima u casinu Hrvatske Lutrije, a nacionalni Jackpot u ovom trenutku iznosi više od 275.000 kuna. Osim automata za igre na sreću, isključivo punoljetnim osobama, nudi se i odigravanje svih lutrijskih igara te igre klađenja.

Značajni dobici

– Podsjetimo, da ove godine Hrvatska Lutrija obilježava 45 godina postojanja, a u tih gotovo pola stoljeća naši su igrači ostvarili velik broj značajnih dobitaka. Kad govorimo o njihovoj ukupnoj vrijednosti riječ je o gotovo 9 milijardi kuna. Priređivanjem igara, ne donosimo sreću samo igračima već i brojnim članovima društva, jer zahvaljujući igri, u 45 godina je izdvojeno 2,5 milijarde kuna za razne društveno korisne djelatnosti – istaknuli su u Hrvatskoj lutriji.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba