U Osnovnoj školi Donja Stubica obilježen Olimpijski dan

SPORT I ZABAVA: Više od 300 predškolaca i osnovnoškolaca sudjelovalo u kros utrci

Objavljeno: 13.09.2018. JJ

Povodom obilježavanja Olimpijskog dana u Osnovnoj školi Donja Stubica, u organizaciji Sportskog društva Stubica, organizirana je kros utrka za predškolce i osnovnoškolce. Utrci su se s veseljem odazvali polaznici predškole, te učenici svih razreda Osnovne škole. Predškolci su trčali utrku dužine 100 metara, učenici prvog i drugog razreda 200 metara, učenici od trećeg do petog razreda 400 metara, a učenici od šestog do osmog razreda 600 metara.

Utrka učitelja

Na natjecanju je sudjelovao 21 polaznik predškole, te preko 300 učenika OŠ. Prva tri mjesta po kategorijama nagrađena su medaljama i priznanjima. Sportsko društvo Stubica sa svojim je članovima postavilo i označilo stazu iza OŠ i sportske dvorane. Zbog velikog odaziva učenika, te poziva ravnateljice Sonje Martinek, kros učenika OŠ Donja Stubica sigurno će se ponovo održati, zajedno s revijalnom utrkom učitelja i zaposlenika OŠ.

Poziv zainteresiranima

Iz SD-a Stubica zahvaljuju svim natjecateljima, kao i školi na suradnji i potpori, te pozivaju sve roditelje čija djeca žele trenirati trčanje i ostale atletske discipline da se jave treneru Mladenu Bubanku radi ostalih informacija.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba