Iz LAG-a Zagorje – Sutla pozivaju zagorske poduzetnice, poljoprivrednice i obrtnice da se prijave za sudjelovanje

U četvrtak predstavljanje Poduzetničkog centra KZŽ i aktualnih bespovratnih potpora za poduzetnice

Objavljeno: 11.09.2018. JJ

LAG Zagorje – Sutla u okviru projekta MREŽA^2 organizira predstavljanje Poduzetničkog centra Krapinsko – zagorske županije i aktualnih bespovratnih potpora za poduzetnice. Predstavljanje će se održati u četvrtak u zabočkoj Zelenoj dvorani, s početkom u 18.30 sati.

Do srijede

Poduzetnički centar KZŽ predstavit će poduzetnicama svoju djelatnost te mogućnosti suradnje u realizaciji projekata i investicija. Nakon predstavljanja, održat će se razgovor, kroz koji će sudionice imati mogućnost predstaviti svoja iskustva u sferi poduzetništva, te će dobiti informacije o različitim oblicima i mogućnostima financiranja i podrške za poduzetničke ideje od strane EU fondova i drugih programa. Iz LAG-a pozivaju zainteresirane zagorske poduzetnice, poljoprivrednice i obrtnice da se prijave za predavanje putem e-maila: [email protected], najkasnije do srijede u 16 sati, kako bi rezervirale svoje mjesto.

Mreža poduzetnica

LAG Zagorje – Sutla u sklopu projekta MREŽA^2 – “Mogućnosti Razvoja Emancipacije ŽenA na kvadrat” vodi Mrežu poduzetnica u KZŽ, kroz koju osigurava mjesto okupljanja poduzetnica koje su u fazi pokretanja posla ili već imaju uhodan posao, a kroz radionice osigurava edukacije i potiče ih na razvoj poslovnih ideja, jačanje vještina i kompetencija, uspješan plasman proizvoda i usluga te umrežavanje, sa svrhom osnaživanja pozicije žena na tržištu rada. Projekt sufinancira KZŽ.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba