Zlatarska tenisačica ponovno uspješna

Lana Gršić treća na Mastersu u Karlovcu

Objavljeno: 10.09.2018. JJ

Ove subote i nedjelje  u organizaciji Teniskog kluba Karlovac organiziran je na terenima u Karlovcu završni Masters za 16 najboljih djevojčica i 16 najboljih dječaka do deset godina starosti u regiji Središnja Hrvatska. Jedna od četiri nositeljice u kategoriji djevojčica bila je i članica ŠTK Zlatar Lana Gršić. Prvog dana natjecanja odigrana su prva dva kola za djevojčice i dječake, te je odigrano i razigravanje za plasman od 9. do 16. mjesta. Regionalni Masters u prvom krugu igrao se na ispadanje s kosturom na 16 igrača. Razigravalo se za sva mjesta, kako bi se dobio konačan plasman svih sudionika turnira, a igralo se po pravilima “No Add” i “No Net Rule”.

Finale u nedjelju

Nastupili su mladi tenisači i tenisačice iz Samobora, Vrbovca, Krapine, Zlatara, Velike Gorice, Ogulina, Zaboka i Zaprešića. Lana Gršić je u prvom kolu pobijedila sedmoplasiranu Luciju Vojak iz TK Karlovac, rezultatom 4:0 4:0, dok je u drugom kolu bila bolja od desetoplasirane Nele Ban, s rezultatom 4:1 4:1, također iz TK Karlovac. Polufinala i finala za djevojčice i dječake igrana su drugog dana natjecanja, u nedjelju. U prvom polufinalu, Lana Bukvić iz TK Samobor bila je bolja od  Tatjane Paskaš iz TK Ogulin, dok je  Mia Burić iz TK Vrbovec bila bolja od Lane Gršić. U finalu je Lana Bukvić predala meč Miji Burić, dok je Lana Gršić osvojila treće mjesto, pobijedivši Tatjanu Paskaš.

Slijedi državno

Kod dječaka, najbolji je bio Dani Brozović iz TK Ogulin, koji je u finalu pobijedio klupskog kolegu Ivana Hasana, dok je treći bio Antun Trčak iz TK Samobor, koji je u borbi za treće mjesto pobijedio Vitu Jeraka iz TK Ogulin. Za ovih osmero najboljih mladih tenisačica i tenisača Središnje Hrvatske ostaje još odraditi državno prvenstvo, koje bi trebalo biti 22. listopada u Samoboru.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba