USUSRET KRAPINSKOM FESTIVALU: 31. kolovoza na poligonu u Mihaljekovom Jarku projekcija filma u Autokinu

Pogledajte ljetni kinohit “Jurski svijet: pad kraljevstva!“ iz udobnosti svog limenog ljubimca

Objavljeno: 26.08.2018. zagorjeinternational

Auto kino u Krapini prošle se godine pokazalo kao “pun pogodak”, pa će se tako i ove godine uoči Tjedna kajkavske kulture, u petak, 31. kolovoza na poligonu u Mihaljekovom Jarku, u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Krapina – Kina Krapina, a pod pokroviteljstvom Grada Krapine, prikazivati film “Jurski svijet: pad kraljevstva!“.
– Poseban je doživljaj pogledati film iz udobnosti svog automobila pod zvjezdanim nebom, sa svojim odabranim društvom. Ako nemate automobil ili ne uspijete uhvatiti mjesto, možete doći i bez limenog ljubimca. U tom slučaju bit će vam dovoljna dekica, s kojom možete sjesti na okolnu zelenu površinu i uživati u filmu – poručuju iz krapinskog POU-a.
Fantastični svijet dinosaura u novom nastavku publici donosi više akcije, avanture i adrenalina no ikad. Ne propustite svjedočiti bitci za veličanstveno kraljevstvo, od kojeg je sve počelo.

Ovogodišnji ljetni kinohit “Jurski svijet: pad kraljevstva“ prikazuje se na velikom Airscreen platnu, a zvuk se hvata radijskim prijemnikom u automobilu preko zasebne radijske frekvencije. Zvuk će se čuti i vani, preko nekoliko zvučnika postavljenih na samom poligonu. Prostor Autokina otvara se u 19.30 sati, a projekcija filma započinje oko 21 sat. Sve očekuje bogata ponuda pića i nezaobilazne kokice, uz glazbeni program prije početka projekcije. Za sve posjetitelje ulaz je besplatan. (ib)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba