DVD VINAGORA PROSLAVILO 80. OBLJETNICU DJELOVANJA

GENERACIJE ISTIH OBITELJI: Članovima uspješnog DVD-a dodijeljene spomenice za 10, 20, 30 i 40 godina rada u vatrogastvu

Objavljeno: 19.08.2018. ivanabelosevic

Proslava 80. obljetnice DVD-a Vinagora započela je postrojavanjem i blagoslovom nove zastave, a zatim je uslijedila svečana sjednica. Predsjednik DVD-a Vinagora Josip Lazički podnio je izvješće o radu, a obratili su se gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj, zamjenica krapinsko – zagorskog župana Jasna Petek, zamjenik predsjednika VZ KZŽ Vladimir Huzak i predsjednik VZ grada Pregrade Nikola Pasariček.

 Pomoć Grada

Gradonačelnik Vešligaj rekao je da će i dalje kao Grad ulagati i pomagati Društvu.

– Pomoći ćemo kod nekih investicija prvenstveno oko novog vozila. Bilo bi dobro da je čim manje intervencija, a više ovakvih lijepih obljetnica – dodao je Vešligaj čestitajući današnjem vodstvu i svima onima koji su kroz DVD prošli.

Dodijeljene spomenice

Zamjenica župana Jasna Petek također je čestitala ovaj veliki jubilej.

– 80 godina rada i djelovanja vatrogasnog društva, znači 80 godina različitih generacija, uglavnom obiteljskih generacija, uspješnog djelovanja i različitih vježbi i intervencija kroz sve ove godine – naglasila je dožupanica.

U sklopu sjednice, članovima DVD-a Vinagora, koje danas broji 65 članova dodijeljene su spomenice za 10, 20, 30 i 40 godina rada u vatrogastvu, zlatne i srebrne plamenice, kao i priznanja, lente i plakete. Nastavljeno je druženje uz domjenak i nastup glazbenog sastava Optimisti iz Desinića.

 

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba