POČELA PROSLAVA DANA GRADA OROSLAVJA

Crvena jabuka dobro zagrijala Oroslavčane za večerašnji koncert Lidije Bačić

Objavljeno: 11.08.2018. zagorjeinternational

U petak su započeli “Dani grada Oroslavja 2018.”, a na glavnoj pozornici koja je smještena ispod velikog šatora na trgu u Oroslavju koncert je održala popularna Crvena Jabuka. Ovi sarajevski rokeri, predvođeni svojim karizmatičnim pjevačem Žerom još su jednom oduševili publiku bezvremenskim hitovima ‘Stižu me sjećanja’, ‘Dirlija’, ‘Nekako s proljeća’ i mnogim drugima.

Publiku su prije samog koncerta zagrijavali DJ Tonino i Grupa Motiv, dok je Crvena jabuka odlično zagrijala atmosferu za večerašnji koncert Lidije Bačić.

Popularna Lile

Jedna od najatraktivnijih pjevačica današnjice, Lidija Bačić po prvi će puta održati svoj koncert na spomenutoj manifestaciji. Uživat će mladi i stari, a ulaz na ovaj koncert, kao i na sve ostale za vrijeme trajanja manifestacije je slobodan. Publiku će prije Lidijinog koncerta zagrijavati domaći EX BAND.

U nedjelju će ORO TRG ugostiti ‘Cabaret Show’, Jazz & Cabaret club ‘Kontesa’, Zagreb koji djeluje pod ‘dirigentskom palicom’ Mire Ungara i Matije Dedića. Nakon toga posjetitelje očekuje zabavno opuštanje za koje će se pobrinuti Grupa Pandora.

OSDS i Grupa Motiv

Dan prije blagdana Velike Gospe nastupit će odlična kombinacija modernih i mladih tamburaša, popularni dečki sa zagrebačkog Markuševca koje svi znaju pod kraticom OSDS, te legendarni, odnosno autohtoni bednjanski Kavaliri. I tijekom blagdana Velike Gospe predviđena je bogata gastronomsko-ugostiteljska ponuda, a za glazbeni dio programa tijekom cijelog dana pobrinut će se Grupa Motiv.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba