ZA MANJE OD TRI TJEDNA POČINJE DEVETI “JAILHOUSE FESTIVAL” U LEPOGLAVI

Belfast Food i Cold Snap predvodnici ovogodišnjeg bogatog programa – evo što vas očekuje

Objavljeno: 23.07.2018. JJ

Za nešto manje od tri tjedna počinje deveto izdanje “Jailhouse festivala”, koji će se od 9. do 14. kolovoza održati u Lepoglavi. Bogat i sadržajan program ove godine, uz tradicionalne aktivnosti, donosi i nekoliko zanimljivih osvježenja.
Festival počinje u četvrtak, 9. kolovoza, nastupom bendova Sacred Eternity i Bednja, kao uvertirom u koncert Cold Snapa, koji je na rasporedu u 22 sata. U petak od 16 do 18 sati održat će se predavanje Ratka Martinovića pod nazivom “Subliminalne poruke”, a u 18 sati počinje “Hakl 3 na 3”. U subotu od 13 sati igrat će se nogomet na vodi, a u 16 sati počinje biciklijada. U 23 sata na rasporedu je koncert Belfast Fooda, a kao predgrupa nastupaju Urota i Reckless Wings.

“Kraševski zviri”

Nedjelja donosi turnir u odbojci 3 na 3, koji počinje u 15 sati. Za sve one željne kulturnog program, u 21 sati igra predstava Kerekesh Teatra “Skupština”, a od 22.30 sati počinje “kino pod zvijezdama”. U ponedjeljak u 10 sati, zainteresirani će od članova Speleološke udruge “Kraševski zviri” moći doznati sve o speleološkim tehnikama, a u 15 sati počinje pripovijedanje bajki Jasne Held. U 18 sati igra se nogač 3 na 3, a od 21 sat počinje predavanje Astronomskog društva.
Utorak donosi Quiz night, koji je na rasporedu od 17 sati, a u 21 sat počinje dobra zabava uz stand up Tina Sedlara.

Nezavisna udruga mladih

Organizator “Jailhouse festivala” je Nezavisna udruga mladih, a ovogodišnji program provodi se u suradnji s Astronomskim društvom Lepoglava, Biciklističkim klubom Lepoglava, Ženskim odbojkaškim klubom, Zajednicom športskih udruga grada Lepoglave te speleološkom udrugom “Kraševski zviri”. Logističku podršku organizatorima će pružati Turističko – kulturno – informativni centar. Uz pokroviteljstvo Grada Lepoglave, organizaciju “Jailhouse festivala” podržavaju i brojni sponzori.
Za sudjelovanje na pojedinim aktivnostima bit će potrebna prijava, a obrasci koje je potrebno ispuniti bit će dostupni na Facebook stranici Jailhousea te na službenoj internetskoj stranici Festivala.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba