OVOG ČETVRTKA U KRAPINSKIM TOPLICAMA POČINJE SEDMO IZDANJE POPULARNE MANIFESTACIJE

Na ovogodišnjem “BadlFestu” uživajte u nastupima Massima, Mije Dimšić i Ljubavnika

Objavljeno: 17.07.2018. JJ

U četvrtak počinje sedmo izdanje “BadlFesta” u Krapinskim Toplicama. U 19.30 sati na rasporedu je otvorenje izložbe slika Đurđice Obrež, “Moje slike, moji snovi” u Općinskoj knjižnici. U 20 sati u središnjem perivoju počinje “Večer filmske glazbe” uz talijanski Nino Rota Ensemble, a u 22 sata “Servus ljeto” uz Back Up Acoustic.

Sport u subotu

U petak se održava predstava za djecu i dječji turnir u odbojci. Od 14 sati počinje Stress Free Friday u Vodenom parku “Aquae Vivae”, a od 17.30 sati Dani otvorenih vrata Etno muzeja Osnovne škole Krapinske Toplice. Od 21 sat u središnjem perivoju zainteresirani će moći uživati u projekciji filmova s Tabor Film Festivala, a od 22 sata publiku će na Trgu Aquae Vivae zabavljati Ljubavnici & Daddy Cool.
Subota je rezervirana za sport, pa će se tako održati Badl trail, odbojkaški turnir, nogometna utakmica između vetera NK Toplice i NK Grabić iz Virovitičko – podravske županije, Badlova biciklijada i Rally starodobnih vozila. Od 22 sata počinje svirka Massima i Trnja.

Kulinarski kup

U nedjelju je proštenje u kapeli sv. Marije Magdalene. Sveta misa će se slaviti u 9.30 sati, uz nastup Puhačkog orkestra Selno i KUD-a “Zlatko Baloković”. Bit će održan šahovski i odbojkaški turnir, a u 16 sati počinje “Badlov kulinarski kup” uz Tomislava Špičeka. U crkvi Presvetog Trojstva će u 18 sati biti održan koncert iz Ciklusa Heferer, a od 20 sati na Trgu Aquae Vivae počinje koncert Mije Dimšić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba