ZAGORCI UVIJEK UZ VATRENE: ONI SU NAŠ PONOS, HVALA IM!

NAVIJAČKI SPEKTAKL U KRAPINI: Autopovorka s rekordnih 150 vozila, navijanje do zadnje minute i veliko slavlje na ulicama grada

Objavljeno: 16.07.2018. zagorjeinternational

Krapina je iz utakmice u utakmice bodrila naše navijače, a nedjeljno finale bilo je – spektakularno. Program je počeo tradicionalnom navijačkom autopovorkom na kojoj se ovog puta okupilo rekordnih 150 automobila. Navijačke pjesme, baklje, trube i crveno – bijeli dresovi preplavili su ulice grada. Prijenos utakmice pratio se na videozidu na središnjem trgu, gdje se Vatrene bodrilo od prve do zadnje minute.

A da su zagorski navijači uz hrvatsku nogometnu reprezentaciju i u porazu i u pobjedi, dokazuje i činjenica da je slavlje u Krapini potrajalo sve do kasnih sati, baš kao i u Desiniću, odakle su nam također stigle fotografije naših čitatelja.

Uoči finalne utakmice, podršku Vatrenima pružila je i tvrtka “Belina”, sa sjedištem u Krapinskim Toplicama, koja je svoju uredsku zgradu “obojila” u crveno – bijele kvadratiće, u čast hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, uz poruku “Zagorsko srce vatreno”.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba