U SEKIRIŠĆU POGINUO VOZAČ TRAKTORA, A U MARINCIMA, PRILIKOM SUDARA S TRAKTOROM, TEŠKO OZLIJEĐEN MOTOCIKLIST

Poznati detalji jučerašnjih teških prometnih nesreća u Zagorju

Objavljeno: 11.07.2018. JJ

Jučer oko 19.30 sati u Marincima je došlo do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozlijede. Do prometne nesreće je došlo kada se 36-godišnji hrvatski državljanin, upravljajući neregistriranim poljoprivrednim traktorom, prilikom izlaska iz dvorišta nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, već je oduzeo prednost prolaska motociklu, kojim je upravljao 39-godišnji hrvatski državljanin.

Pao s motocikla

Prilikom kočenja i izbjegavanja sudara, vozač motocikla pao je s motocikla prije udara na kolnik, a motocikl je udario u prednji lijevi kotač traktora. Vozač motocikla je zadobio teške tjelesne ozlijede, a liječnička pomoć pružena mu je u Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana, gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

Sletio u kanal

Oko 16.20 sati u Sekirišću je pak došlo do prometne nesreće, odnosno, slijetanja poljoprivrednog traktora, u kojem je poginuo 65-godišnji hrvatski državljanin. Vozač traktora vozilo u kretanju nije držao što bliže desnom rubu kolnika, već je traktorom po izlasku iz desnog nepreglednog zavoja na nizbrdici prešao van lijevog ruba kolnika na šljunčanu bankinu, a potom se u zanošenju vratio na kolnik, nakon čega je traktorom sletio u odvodni kanal, gdje se traktor prevrnuo na bok.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba