U nedjelju su se na zagorskim prometnicama dogodile četiri prometne nesreće, danas gužva na GP Macelj

REPOVEC: U sudaru automobila i motocikla jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede  

Objavljeno: 09.07.2018. admin

U nedjelju je Županijski centar 112 Krapina zaprimio ukupno 80 poziva, od koji su četiri bila dojave o prometnim nesrećama na zagorskim prometnicama. Najteža se dogodila u Repovcu, gdje su se sudarili osobni automobil i motocikl, pri čemu je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede. Nesreće su se dogodile još i u Donjem Maclju, Bedekovčini i Jertovcu, a u sva se tri slučaju radilo o sudaru dvaju osobnih vozila, pri čemu je nastala samo materijalna šteta.

Od ostalih događaja izdvojen je slučaj puknuća vodovodne cijevi u Zlatar Bistrici te remećenja javnog reda i mira u Donjoj Pačetini, Gornjem Breznom i Bregima Kostelskim.

Danas pak je, upozoravaju iz ŽC 112, vrlo jak promet na ulazu u Republiku Hrvatsku na Graničnom prijelazu Macelj. Otvoreno je pet ulaznih traka, a na prijelaz granice čeka se 20-ak minuta. Vrlo je jak i promet teretnim vozilima na izlazu iz RH.

Najnovije po kategorijama

NEUSTRAŠIVA ZLATARŠČANKA: “Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter. Ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se da ovog puta neće imati opravdanja”

VELIKI POVRATAK IVANE HABAZIN: Prošlog je vikenda u Dubaiju pobijedila Gruzijku i osvojila pojas WBC Middle East prvakinje, a onda iste noći potpisala ugovor za svoj idući nastup

NEUSTRAŠIVA ZLATARŠČANKA: “Lokacija je Abu Dhabi, datum 19. lipnja, a protivnica Layla McCarter. Ja ne izbjegavam nikoga. Nadam se da ovog puta neće imati opravdanja”

Objavljeno: 13.04.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter