Na sportskim susretima Političke akademije HNS-a, Zagorci s 11 osvojenih pehara među najboljima

Anđelko Topolovec: Ponovno smo potvrdili snagu i stabilnost, ali i značajan potencijal zagorskog HNS-a

Objavljeno: 03.07.2018. Alen Brodar

Na 12. susretima Političke akademije HNS-a u Svetom Martinu na Muri okupilo se oko 2500 članica i članova stranke, što je u 12 godina održavanja susreta najveći broj sudionika. Među njima je bilo i 140 članica i članova iz Krapinsko -zagorske županije, koji su osim političkih rezultata još jednom potvrdili i zavidne sportske vještine. Natjecanjem u 19 disciplina zagorske HNS-ovke i HNS-ovci osvojili su ukupno 11 pehara.

Sjednica Predsjedništva

Osim sportskog nadmetanja, trodnevno druženje članica i članova HNS-a iskorišteno je i za održavanje sjednica Predsjedništva i Središnjeg odbora HNS-a, gdje se razgovaralo i o izradi novog i kvalitetnijeg stranačkog programa, koji bi obuhvatio sve bitne javne politike za koje HNS kao liberalna stranka želi da u budućnosti budu jače prisutne u hrvatskoj politici, kao i o izradi novog stranačkog Statuta, koji će omogućiti još veći utjecaj svakog člana i članice stranke na proces donošenja svih bitnih odluka unutar HNS-a.

Dobri rezultati

– Na ovogodišnjim susretima Političke akademije ponovno smo potvrdili snagu i stabilnost, ali i značajan potencijal zagorskog HNS-a. Ponosan sam na naše sportske rezultate, ali još više na rezultate koje ostvarujemo u našim gradovima i općinama, gdje smo fokusirani na projekte i rješenja koje građanima čine život boljim. Zahvalan sam svim članicama i članovima zagorskog HNS-a koji su sudjelovali na sportskim igrama i koji su još jednom pokazali koliko je veliko srce za Zagorje – rekao je predsjednik Županijske organizacije HNS-a KZŽ Anđelko Topolovec.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba