Izvođač radova na Domu za starije i nemoćne u Zaboku od Županije zatražio i treći dodatak ugovoru, Županijska skupština ga odobrila

JOŠ JEDNO PRODULJENJE: Rok za ishođenje uporabne dozvole za izgradnju umirovljeničkog doma prolongiran do 30. rujna

Objavljeno: 01.07.2018. Alen Brodar

Nakon drugog dodatka Ugovoru o kupoprodaji nekretnine, kojim je 5. listopada prošle godine s društvom ETI Inženjering d.o.o. ugovoren novi rok za dovršetak radova na izgradnji doma za starije i nemoćne osobe u Zaboku – faza A, odnosno rok za ishođenje uporabne dozvole za radove, najkasnije do 25. lipnja ove godine, iz ETI Inženjeringa je 1. lipnja dostavljen zahtjev za produljenje navedenog roka do 30. rujna ove godine.

Loše vrijeme

– Objektivno, zbog loših vremenskih uvjeta u veljači i ožujku ove godine radovi se nisu mogli izvesti planiranom i ugovorenom dinamikom – obrazložili su iz ETI Inženjeringa, kojima je ključeve stare bolnice za projekt koji postoji od 2009. godine, simbolično predala bivša županica Sonja Borovčak sredinom ožujka 2013. godine, dok su radovi službeno započeli 1. lipnja 2015. godine.

Faza A podrazumijeva dovršetak do pune gotovosti i početak obavljanja djelatnosti Doma za starije i nemoćne osobe u Zaboku, u dijelovima zgrade koji su opisani kao prva i druga faza u idejnom projektu izrađenom po TABOR d.o.o., odnosno podrazumijeva rekonstrukciju jugozapadnog krila zgrade bivše bolnice tlocrtnih dimenzija 28,60 x 13 metara te rušenje postojeće zgrade Doma zdravlja i ograđivanje cijelog dvorišta doma.

Treći dodatak

Županijska skupština KZŽ na svojoj je sjednici u srijedu, 27. lipnja, odobrila produljenje roka produljenje roka za ishođenje uporabne dozvole za izgradnju Doma za starije i nemoćne osobe – faza A do 30. rujna 2018. godine, odnosno sklapanje Dodatka III. Ugovoru o kupoprodaji nekretnine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba