Ljeto u Mariji Bistrici

Na oduševljenje najmlađih održan Veseli dječji dan

Objavljeno: 24.06.2018. zagorjeinternational

Manifestacija Ljeto u Mariji Bistrici nastavljena je u subotu Veselim dječjim danom, u sklopu kojeg su na središnjem bistričkom trgu nastupile “Šarene loptice”, Djeca Dječjeg vrtića “Pušlek”, Mali folklor KUD-a “Laz”, Mlađa folklorna sekcija KUD-a “Lobor” i Dječje folklorne skupine KUD-a “Lovro Ježek” “Žveglice” i “Tičeki”, a održan je i 4. susret mažoretkinja u Mariji Bistrici, na kojem su nastupile mažoretkinje iz Bedekovčine, Budinščine, Desinića, Dubrovčana, Mača, Radoboja, Zlatar Bistrice i Zlatara.

Večeras će se u organizaciji Udruge ”Stav” – Hot Dox sa stavom, od 21 sat u Hudekovoj bašči održati Filmska večer. Na rasporedu su filmovi sa Zagrebdox-a “Pričest” Anne Zamecke i Dum Spiro Spero Pere Kvesića.

U ponedjeljak u 10 sati počinje još jedan Susret umirovljenika KZŽ, koji će uveličati Limena glazba “Zvona” Veliko Trgovišće, Zbor Udruge umirovljenika Marija Bistrica “Bistričko zvono” i KUD ”Laz”. Misa u bistričkom Svetištu je u 11.30, a nakon mise uslijedit će i druženje umirovljenika.

Izvor: RMB

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba