UČENICI SREDNJE ŠKOLE BEDEKOVČINA NAGRAĐENI ZA IZVRSNOST I VRHUNSKE REZULTATE

Marku Bukviću i Jasminu Pohuleku dodijeljena nagrada “Faust Vrančić”

Objavljeno: 14.06.2018. JJ

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, organizirala je svečanu dodjelu nagrada “Faust Vrančić”, za postignuto prvo mjesto na državnim natjecanjima u strukovnim disciplinama i za osvajače međunarodnih medalja i nagrada za proteklu nastavnu godinu, a među njima su i učenici Srednje škole Bedekovčina. Za osvojeno prvo mjesto na državnom natjecanju graditeljskih škola, održano u Varaždinu u travnju, nagradom “Faust Vrančić” nagrađeni su Marko Bukvić, keramičar – oblagač, i njegov mentor Stjepan Sinković te Jasmin Pohulek, monter suhe gradnje, i njegov mentor Ivan Mohač.

Trud i znanje

– Iako će učenici Srednje škole Bedekovčina bez problema pronaći posao, a većina ovogodišnjih maturanata već i radi, svečanošću Agencije za strukovno obrazovanje želi se naglasiti izvrsnost učenika u strukovnom obrazovanju te se nastoji ojačati poželjnost strukovnog obrazovanja među osmašima koji su krenuli prijavljivati srednjoškolske programe. Nagrađivanjem učenika i njihovih mentora, prepoznaje se i izniman trud i znanje, čime se ujedno prepoznaje i cijeni zalaganje cijelog obrazovnog sektora – poručili su iz SŠ Bedekovčina.

ESF projekt

Svečanost je održana u okviru ESF projekta “Promocija učeničkih kompetencija i strukovnog obrazovanja kroz strukovna natjecanja i smotre”, sufinanciranog od strane Europske unije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba