Svojim glasom možete pomoći da pobijedi zagorski projekt

Baltazar 3 i povećavanje proizvodnih kapaciteta TPK Orometala u izboru za najuspješniji hrvatski EU projekt u prošloj godini

Objavljeno: 12.06.2018. AB

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije pokrenulo je Izbor za najuspješniji lokalni EU projekt u RH u razdoblju od 2016. do 2017. godine, a među njima su nominirana i dva projekta s područja Krapinsko – zagorske županije: Baltazar 3 i “Povećanje proizvodnih kapaciteta i osuvremenjivanje tehnološkog procesa društva TPK Orometal d.d.”.
Sve projekte su nominirali regionalni koordinatori, odnosno regionalne razvojne agencije, a pokrivaju brojna područja: poduzetništvo i razvoj poslovne infrastrukture, istraživanje i inovacije, zaštitu okoliša, socijalnu uključenost i zapošljavanje te poljoprivredu i zastupljeni su na području cijele Hrvatske. Uspješnim primjerima želi se istaknuti doprinos i značaj koji projekti sufinancirani sredstvima Europske unije imaju na poboljšanje životnih uvjeta lokalne zajednice, krajnjih korisnika te hrvatskih građana u cjelini, odnosno gospodarskog razvoja Republike Hrvatske.
Za projekte možete glasovati OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba