NA REGIONALNOM IZBORU U TUHELJSKIM TOPLICAMA ODABRANO ŠEST FINALISTICA, A MEĐU NJIMA SU I DVIJE ZAGORKE

Marina Peštaj iz Donje Stubice i Branka Vrbanec iz Zaboka borit će se za titulu najljepše mame Hrvatske

Objavljeno: 11.06.2018. JJ

Marina Peštaj (44) iz Donje Stubice i Branka Vrbanec (45) iz Zaboka branit će boje Zagorja na trećem izboru “Najljepša mama Hrvatske”. One su, naime, ušle među šest finalistica odabranih na regionalnom izboru, održanom proteklog vikenda u Termama Tuhelj. Radi se o natjecanju ljepote, no, kako ističu organizatori, pozornost se nastoji usmjeriti i na majku kao stup i oslonac obitelji.

Marina Peštaj iz Donje Stubice

Marina Peštaj 

Branka Vrbanec iz Zaboka

Branka Vrbanec

Regionalni izbori već su održani u Osijeku i Splitu, a šest najbolje ocijenjenih mama sa svakog od triju regionalnih izbora okupit će se na finalnom natjecanju, koje će se održati 1. rujna u Šibeniku.
Na regionalnom izboru u Termama Tuhelj okupilo se devet natjecateljica, a uz Marinu i Branku, u finale su ušle Maja Vincek (30) iz Varaždina, Ana Japec Buneta (25) iz Karlovca, Anamarija Kufrin (35) iz Klinča Sela i Ljiljana Maršić (46) iz Pule. Među organizatorima regionalnog izbora, bila je pobjednica prvog izbora za najljepšu mamu hrvatske, poznata zagorska akademska slikarica Maja Vukina Bogović, a prisustvovali su i zamjenik krapinsko – zagorskog župana Anđelko Ferek – Jambrek i gradonačelnik Klanjca Zlatko Brlek.

FOTO: Facebook – Maja Vukina Bogović

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba