PRIJAVITE SVOJU EKIPU VEĆ DANAS I MOŽDA BAŠ VAMA PRIPADNE NAGRADNI FOND UKUPNE VRIJEDNOSTI 15 TISUĆA KUNA!

PO PRVI PUTA U ZAGORJU: Punkt Beer House organizira nogometni turnir u kavezu

Objavljeno: 03.06.2018. zagorjeinternational

Za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva, od 11. lipnja do 9. srpnja, Punkt Beer House u Mokricama organizira Punkt World Cup (Cageball), turnir koji će se igrati u prvom okruglom kavezu za nogomet u Zagorju. Prijavite svoju ekipu od tri igrača i dvije rezerve i možda baš vi ugrabite neku od prve tri nagrade, ukupne vrijednosti 15 tisuća kuna. Igra se dva puta po osam minuta, a broj je ograničen na 32 ekipe. Kotizacija je 500 kuna po ekipi, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na [email protected] ili na 099 39 66 773.
Za prvo mjesto osigurana je nagrada od sedam tisuća kuna, pet polupansiona za dvoje u Toplicama Sveti Martin i poklon paket Pan piva, za drugo mjesto četiri tisuće kuna i poklon paket Coca Cola & Pan, a za treće mjesto 1500 kuna, također uz poklon paket Coca Cola & Pan.
Za sve sudionike osigurana je Romerquelle voda i posebne pogodnosti u pivnici Punkt Beer House. Izvlačenje zemalja (ekipa) je u četvrtak, 14. lipnja, uz gledanje utakmice i #AfterWork party uz tamburaše. Utakmice se igraju od ponedjeljka do utorka od 19 do 22 sata.
Prijavite svoju ekipu već danas!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba