PRELIJEPA CRNKA NAŠE JE GORE LIST: Anita Tepeš (27), rodom iz Krapine, nova je Kraljica Zagreba te ju sada čeka izbor za Kraljicu Hrvatske

PRESTIŽNA TITULA: “Bilo je ovo nezaboravno iskustvo, koje će mi ostati kao jedna od najljepših uspomena u životu”

Objavljeno: 10.05.2018. Alen Brodar

Anita Tepeš nova je Kraljica Zagreba. Ovoj prelijepoj 27-godišnjoj crnki, inače rodom iz Krapine, koja već gotovo dvije godine živi na zagrebačkoj adresi, tako će ta večer u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog ostati u nezaboravnom sjećanju. Bila je Anita već na nekoliko izbora ljepote, sjećamo je se s Globusovog izbora za najseksi Hrvaticu otprije četiri godine, nedavno je na Zagreb Auto Showu u izboru Jutarnjeg lista bila među deset najljepših hostesa, međutim ovo je svakako razina više, sada se okitila i titulom Kraljice Zagreba. Upitali smo, što ju je ponukalo da se prijavi za ovaj izbor ljepote.

FOTO: Josip Čekada

– Iako uz mnogo nedoumica, odlučila sam se odazvati pozivu da se prijavim i odazovem na casting za Kraljicu Zagreba. Iznimno mi je drago što sam u konačnici donijela tu odluku. Bez obzira na lente i krunu, bilo je to nezaboravno iskustvo. Moram priznati kako nisam očekivala da ću pobijediti – rekla nam je Anita, dodajući da djevojke koje su prisustvovale izboru, nisu samo prekrasne, već imaju mnogo drugih kvaliteta.

Ogromna podrška

– Stvarno mi je drago što sam ih upoznala. Vjerujem da ćemo ostati u kontaktu i dalje – nada se. Kaže kako je imala ogromnu podršku prije i nakon izbora, što ju je dodatno razveselilo.

–  Iznenadile su me sve te poruke koje su me dočekale. Sada nastavljam sa svojim obavezama u poslu i fakultetu. I ovim putem se zahvaljujem svima koji su me podržali, mojoj obitelji, kolegama i prijateljima, posebice dragoj Mireli i Željku. Vjerujem kako će iduće godine biti još bolje, ako je to uopće moguće. Stoga pozivam sve djevojke da se prijave sljedeće godine na izbor za Kraljicu, da budu dio ovog izvrsnog događaja koji će im zasigurno ostati jedna od najljepših uspomena – zaključila je “naša” nova Kraljica Zagreba.

Na svečanoj manifestaciji, održanoj pod pokroviteljstvom gradonačelnika grada Zagreba, Milana Bandića, među 14 finalistica iz Zagreba i okolice, Anita je, osim svojim egzotičnim izgledom, višečlani žiri osvojila i svojom zanimljivom osobnošću. U stručnom žiriju su bili i saborski zastupnici Veljko Kajtazi i Ljubo Jurčić, vlasnik Iločkih Podruma Josip Mihaljević i nogometna legenda Ćiro Blažević.

Titulu Prve princeze osvojila je Karla Kraljević, titula Druge princeze pripala je Emi Grubišić -Čabo, za Kraljicu fotogeničnosti izabrana je Kristina Ćuro. Kraljica medija je Klara Babić, Kraljica elegancije Petra Tušak, a Kraljica osobnosti Martina Serdar.

Tri izdanja

U prepunoj dvorani finalistice su tijekom večeri prošetale u tri izdanja: prelijepim i raskošnim vjenčanicama, svečanim večernjim haljinama i izazovnim kupaćim kostimima.

Izbor za Kraljicu Zagreba inače se svake godine tradicionalno održava 8. svibnja, na dan oslobođenja Zagreba. Prelijepa Anita Tepeš sudjelovat će na jubilarnom 25. izboru za Kraljicu Hrvatske 2018., koji će se održati krajem godine u Rovinju.

 

FOTO: Josip Čekada

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba