ZAVRŠILA JOŠ JEDNA ZAGORSKA KAZALIŠNA AVANTURA, KOJA JE I OVE GODINE ZABILJEŽILA REKORDNU POSJEĆENOST

U sklopu 11. GFUK-a, u 17 dana izvedeno 30 predstava, koje su, osim u Krapini, gostovale u još 25 mjesta na području triju županija

Objavljeno: 23.04.2018. JJ

Proteklog je vikenda završilo 11. izdanje Glumačkog festivala u Krapini i po Zagorju. U Festivalskoj dvorani u Krapini popularni Igor Mešin i Rene Bitorajac u subotu su izveli svoju novu predstavu “Idemo uživo”, koja se temelji na njihovom glumačko – voditeljskom iskustvu s televizije, koje su prenijeli na pozornicu. Krapinska je publika tu predstavu imala prilike gledati i prije zagrebačke premijere, a na završnici GFUK-a bio je i krapinsko – zagorski župan Željko Kolar.
U nedjelju su pak tradicionalnom kružnom vožnjom motociklima po Zagorju, glumci, članovi udruge GFUK i partneri obilježili zadnji dan festivala.
U proteklih 17 dana izvedeno je 30 atraktivnih predstava s poznatim glumačkim imenima, a osim predstava u Krapini, GFUK je i ove godine sa šest predstava obišao 25 mjesta u Krapinsko – zagorskoj županiji, ali i u dijelu Varaždinske te Zagrebačke županije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba