JOŠ JEDNA LIJEPA HUMANITARNA PRIČA U BEDEKOVČINI

Brojni izvođači zapjevali za pomoć mladom Danijelu Plašću, na koncertu koji su organizirali njegovi školski kolege

Objavljeno: 23.04.2018. JJ

U ispunjenoj sportskoj dvorani Srednje škole Bedekovčina, održan je humanitarni koncert za Danijela Plašća, mladića iz Zlatara koji je u prometnoj nesreći 2015. godine povrijedio leđnu moždinu i ostao nepokretan. Da bi pridonijeli prikupljanju sredstava za nabavu robotskog odijela koje stoji 89 tisuća eura, a koje bi Danijelu omogućilo da ponovno stane na noge, njegovi kolege iz Srednje škole Bedekovčina organizirali su veliki humanitarni koncert na kojem su nastupili brojni izvođači: Fiškali, Dejan Roginić, Ljubavnici, TS “Brajde”, Zadruga, Tomislav Goluban, Joy, Podvinčani, Darko Domijan, Josipa Lončar, Aljoša Mutić, Branko Greblički Ventek, Mia Dimšić, bend Srednje škole Bedekovčina i učenici Osnovne škole Bedekovčina.
Inicijativa za koncert došla je od strane Vijeća učenika, a podržali su ga Srednja škola Bedekovčina, Općina Bedekovčina, Grad Zlatar i Krapinsko – zagorska županija. Na koncertu su bili krapinsko – zagorski župan Željko Kolar, gradonačelnica Zlatara Jasenka Auguštan Pentek i načelnik Bedekovčine Darko Ban.
Ovaj koncert samo je jedna u nizu aktivnosti kojima se prikuplja novac za pomoć mladom Danijelu, a iznos prikupljenih sredstava bit će poznat za nekoliko dana.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba