I MUZEJ RADBOA UKLJUČEN U 23. EDUKATIVNO – MUZEJSKU AKCIJU “LAĐA”

Sve zainteresirane, a posebno mališane, očekuju zanimljive radionice, kazališna predstava i predavanje povodom Međunarodnog dana muzeja

Objavljeno: 20.04.2018. JJ

Muzej Radboa ove godine po prvi puta sudjeluje u obilježavanju Međunarodnog dana Muzeja i 23. edukativno – muzejske akcije “Lađa”. Akcija je počela 18. travnja, kada je u Muzeju Radboa postavljena izložba priča i bajki, te je održana slušaonica, pričaonica i radionica za djecu predškolske dobi. Izložba će biti otvorena tijekom cijelog trajanja manifestacije i edukativno – muzejske akcije.
2. svibnja od 10 do 11.30 sati održat će se radionica za djecu predškolske dobi, a 8. svibnja od 11 do 13.30 kazališna predstava studija KVAK “Igre na vodi” i radionica za djecu. 18. svibnja na rasporedu je predavanje povodom Međunarodnog dana muzeja, koje će održati dr. sc. Davor Špoljar. 18. travnja, 2. svibnja, 8. svibnja i 18. svibnja organizirano je besplatno stručno vodstvo u Muzeju Radboa, kao i za sve one koji donesu knjižice 23. EMA-e, kao važeće ulaznice za vrijeme trajanja akcije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba