Još je samo jedno kolo do kraja natjecanja u 2. HMNL – Sjever, u kojem se igra derbi između prvoplasiranog Jesenja i drugoplasiranog Bjelovara

SVI NA TRIBINE! Zeleni u nedjelju pred domaćom publikom igraju utakmicu sezone – pobjedom ili remijem osvajaju naslov prvaka!

Objavljeno: 18.04.2018. AB

Još je samo jedno kolo ostalo do kraja natjecanja 2.HMNL – sjever, u kojem čelnu poziciju nakon 17 odigranih kola drži MNK Jesenje. U pretposljednjem kolu slavio je dvojac s vrha ljestvice koji će tako u posljednjem kolu u međusobnom dvoboju odlučivati o naslovu prvaka. Bjelovar je na svom parketu slavio protiv Siscie, dok je izuzetno bitnu pobjedu Jesenje ostvarilo na gostovanju kod Petrinjčice. Presečki je već u prvoj minuti doveo goste u vodstvo, no golovima Papića domaćin dolazi do preokreta (2:1). Presečki je svojim drugim zgoditkom zabio za izjednačenje, a do odmora gledatelji su vidjeli po jedan zgoditak sa svake strane za 3:3. U ranoj fazi nastavka Švaljek zabija za novu vodstvo gostiju, a Cvilko s dva zgoditka sredinom drugog poluvremena donosi “zelenima” osjetniju prednost – 3:6! Peškir i Barišić vratili su domaćina u igru, a neizvjesnost je potrajala sve do posljednje minute, kada Cvilko svojim trećim zgoditkom zabija za konačnih 5:7. U posljednjem kolu Jesenje dočekuje Bjelovarce, te im je za obranu naslova prvaka dovoljan i remi.
– MNK Jesenje poziva sve navijače i ljubitelja malog nogometa na posljednju utakmicu sezone, u kojoj se odlučuje o naslovu prvaka 2. Hrvatske malonogometne lige – Sjever. Susret između prvoplasiranog Jesenja i drugoplasiranog Bjelovara odlučuje koja će ekipa ući u kvalifikacije za Prvu ligu. Još jednom pozivamo sve da podrže nas podrže u nedjelju, od 19 sati u Sportskoj dvorani Krapina – pozivaju iz kluba.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba