Jaka kiša koja je u ponedjeljak navečer pogodila dijelove Zagorja, izazvala probleme na nekoliko mjesta

U Družilovcu i Tuheljskim Toplicama vatrogasci sprječavali ulazak vode u prizemne prostorije, u Ravnom Brezju odčepljivali kanal, u Velikoj Vesi ispirali kolnik

Objavljeno: 17.04.2018. AB

Kako je izvijestio Županijski centar 112, jaka kiša koja je u ponedjeljak navečer pogodila dijelove Zagorja, izazvala je na nekoliko mjesta probleme, pa su morali intervenirati vatrogasci. U Družilovcu i Tuheljskim Toplicama vatrogasci su tako intervenirali na sprječavanju ulaska oborinskih voda u prizemne prostorije, na odčepljenju odvodnih kanala u Ravnom Brezju te na ispiranju kolnika u Velikoj Vesi. Također, zaprimljena je i dojava o nanosima blata na cesti u Benkovu, koji su ugrožavali promet.
Inače su se u ponedjeljak na zagorskim prometnicama dogodile i dvije prometne nesreće – osobna vozila sudarila su se u Bedekovčini i u Velikom Trgovišću, pri čemu je nastala samo materijalna šteta, kao i u naletima na psa i srnu, također u Bedekovčini. Posla je bilo i za veterinare i sanitarne službe, budući da su u Velikoj Vesi morali zbrinuti vijetnamsku svinju, a u Donjem Maclju dva psa koji su uznemiravali prolaznike.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba