NAJMLAĐA SKUPINA LOBORSKIH MAŽORETKINJA NA SVOM PRVOM NATJECANJU

VRLO USPJEŠAN “PRVI KORAK”: Djevojčice se u Zagorje vratile s dva zlata, sedam srebra i jednom broncom

Objavljeno: 16.04.2018. JJ

Najmlađa skupina Loborskih mažoretkinja u nedjelju je u Sesvetama sudjelovala na svom prvom natjecanju. Natjecanje “Prvi korak” organizira Hrvatski mažoret savez za mažoretkinje u dobi od četiri do devet godina, a sudjelovalo je preko 150 djevojčica iz sjeverozapadne i središnje Hrvatske. Iz Lobora je na natjecanje otišlo njih deset, koliko sada broji dječja skupina Loborskih mažoretkinja.

Pojedinačni nastupi

Na natjecanju svaka mažoretkinja nastupa sama sa zadanim programom koji su djevojčice uvježbale sa svojim trenericama Karlom Pakšec, Martom Hubak i Martinom Petrovečki.
S natjecanja su se djevojčice vratile s dva zlata, sedam srebra i jednom broncom. Zlato su osvojile Lea Jajtić i Doris Hađar, srebro su izborile Marta Đurinec, Gabrijela Gočen, Tamara Sremec, Iva Martinuš, Erika Zaplatić, Ena Šala i Sofija Matejaš, a broncu najmlađa mažoretkinja Lucija Kulfa.

Državno prvenstvo

Nakon osvajanja ovih vrijednih priznanja najmlađih mažoretkinja, na Državno prvenstvo Hrvatskog mažoret saveza, koje će se održati 5. i 6. svibnja u Župi Dubrovačkoj, odlaze i kadetska i seniorska skupina, koje se također nadaju priznanjima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba