ZAGORSKI TRKAČI NIŽU USPJEHE

Nikola Špoljar iz AK Zabok prvi na Ban trailu u Zaprešiću

Objavljeno: 16.04.2018. JJ

U subotu je u Zaprešiću održan 1. Ban trail, u sklopu kojeg su održane tri utrke. Na najkraćoj, duljine sedam kilometara, koja nije bila natjecateljskog karaktera, nastupili su uz, pratnju trenera Dražena Dinjara, najmlađi atletičari iz Atletskog kluba Rudolf Perešin: Franka Borovec, Patrik Dinjar i Helena Dinjar. Na utrci od 15 kilometara nastupilo je 149 natjecatelja. U muškoj konkurenciji pobijedio je Danijel Vladušić iz Bjelovara, Lovro Borovec iz AK Rudolf Perešin bio je 10., a Krunoslav Borovec 14. U ženskoj konkurenciji pobijedila je Tea Faber, Suzana Dinjar iz AK Rudolf Perešin bila je druga, Maja Vančina iz AK Zabok treća, Jelena Miličević (AK Zabok) šesta, Slađana Ovčarić (AK Zabok) 29., a Marija Borovec (AK Rudolf Perešin) 53. Na utrci od 25 kilometara, prvi je bio Nikola Špoljar iz AK Zabok. Siniša Roginić je bio 27., a Sven Šemovčan 32.
Na Hendrix polumaratonu (21 km) održanom u Zagrebu, za AK Zabok nastupio je bračni par Željka i Ivica Gašparić. Željka je utrku završila na trećem mjestu u ženskoj konkurenciji, a Ivica je bio 15. od ukupno 506 natjecatelja.
Na pratećoj utrci duljine pet kilometara po prvi puta su nastupili članovi napredne grupe “Škole trčanja AK Zabok”, a nekima od njih ovo je bilo prvi puta da su istrčali 5 km. Nastupili su: Martin Lončarić (6.), Krešo Lončarić (16.), Nera Ivančić (27), Andreja Šagud (30) i Ana Mikulec (57). Nastupilo je ukupno 156 natjecatelja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba