FOTOGALERIJA: Ponajbolja zagorska slastičarna u Bedekovčini otvorila novi pogon

PRAVI PRIMJER POSLOVNOG USPJEHA JEDNE OBITELJI: U “Tri užitka” ne može se drugo nego uistinu uživati

Objavljeno: 15.04.2018. Alen Brodar

Pobjednici Štruklijade, ponajbolji sladoledi u Europi, sve to opisuje Slastice “Tri užitka”, koje su s radom počele prije devet godina, otvorile se novi proizvodni pogon u Bedekovčini. Investicija je vrijedna 396.000 kuna, od čega je 265.000 kuna dobiveno iz Europskog strukturnog i investicijskog fonda.
– Ovaj uspjeh nam je jedan od prvih poticaja, što nam puno znači, budući da smo se preselili u novu i veću proizvodnju. Čast nam je što se na otvorenju okupilo toliko ljudi – istaknula je vlasnica Štefica Gulija, posebno se zahvalivši svojoj obitelji.

Podrška obitelji

– Obitelj me prati već 30-ak godina i s našim smo kolačima mnogo toga ostvarili. Ja sam možda vođa, ali bez potpore svih, ne bismo mogli doći do ovoga danas – zaključila je Štefica.
Brojni su uzvanici dali podršku obitelji Gulija, među njima i zamjenica krapinsko – zagorskog župana Jasna Petek.
– Ovo je uistinu lijep trenutak, kako za obitelj, tako i sve nas koji smo ovdje s vama, jer dijeliti sreću proširenja pogona i poslovnog uzleta jedne obitelji je privilegija. Obitelj Gulija je lijep primjer kako se stabilno obiteljski posao može razvijati i kako se mogu koristiti europska sredstva te kako mogu i drugi u našoj sredini napredovati. A posebno mi je drago što je na čelu ovog obiteljskog biznisa jedna žena, jer se danas žene teško ohrabruju da budu voditeljice obrta ili tvrtke. Iskrene čestitke cijeloj obitelji Gulija, na čelu sa Šteficom. Slastice Tri užitka su inače jako dobar i vrijedan partner Krapinsko – zagorskoj županiji, hvala im na svakom sudjelovanju na nekoj od naših manifestacija, na pobjedi na Štruklijadi, na izuzetnom sladoledu koji prave. Ja kao istinska ljubiteljica slatkog uistinu uživam u Tri užitka – zaključila je Petek, a otvaranje novog pogona pozdravili su i načelnik Bedekovčine Darko Ban, rekavši da je ovo veliki iskorak, kako za obitelj Gulija, tako i za Općinu Bedekovčina, te predsjednik Obrtničke komore KZŽ Davor Pleško, koji je dodao da Zagorju trebaju takvi obrtnici, kao što je obitelj Gulija.

Širenje posla

– Skupa smo provodili projekt, novac je osiguran kroz EU fondove i hvala obitelji Gulija na povjerenju koje nam je dala. Pohvaljujem ih jer smo partnerski to vrlo uspješno riješili. Štefica i sinovi svesrdno rade na razvijanju svog proizvoda i tvrtke i na tome im zahvaljujem ispred ZARA-e. Uvijek nam je drago kada se otvaraju nova radna mjesta i kada ima naznaka daljnjeg širenja posla – zaključila je Martina Jantol Županić iz ZARA-e.
Inače, obitelj Gulija je posebnu zahvalu uputila Darku Tomeku, u čijim je prostorima u Zaboku krenula razvijati posao. A novi pogon u Bedekovčini blagoslovio je župnik Ivica Šestak, program otvorenja vodio je Ivan Fiolić Fio, a za glazbenu kulisu i dobru zabavu pobrinuli su se KUD Voća i tamburaši.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba