U ZAGREBU SVEČANO OBILJEŽENO 10 GODINA SPECIJALNE BOLNICE ZA ORTOPEDIJU I TRAUMATOLOGIJU “AKROMION”, A TIM POVODOM URUČENA JE I PRIGODNA DONACIJA

“Akromion” Specijalnoj bolnici Krapinske Toplice donirao 40 tisuća kuna za kupnju novog uređaja za pasivno razgibavanje

Objavljeno: 13.04.2018. JJ

U hotelu Esplanade u Zagrebu svečano je obilježena 10. obljetnica Specijalne bolnice za ortopediju i traumatologiju “Akromion”, sa sjedištem u Krapinskim Toplicama. Radi se o najvećoj privatnoj ortopedskoj bolnici u Republici Hrvatskoj.
Među brojnim uzvanicima, na svečanosti su bili ministar zdravstva Milan Kujundžić i krapinsko – zagorski župan Željko Kolar.

Dugogodišnja tradicija

– Sjajno ste izabrali, odlučivši da sjedište “Akromiona” bude u Krapinskim Toplicama, koje imaju sjajnu, dugogodišnju tradiciju kada je u pitanju zdravstveni turizam. Zahvaljujemo vam što ste nas na karti zdravstvenog turizma još više stavili u prvi plan. Zdravstveni turizam najbrže je rastuća grana u Europi, a Republika Hrvatska tek treba iskoristiti sve potencijale koje ima, stoga je pred svima nama još puno posla kako bi te potencijale ostvarili. Hvala vam što ste tako dobri partneri – rekao je župan Kolar.

Uručio ravnatelj

Na svečanosti je također uručena donacija u vrijednosti od 40 tisuća kuna Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice, koju je ravnateljici bolnice Željki Žnidarić uručio ravnatelj “Akromiona” dr. Nikola Čičak. Sredstva će biti iskorištena za kupnju novog uređaja za pasivno razgibavanje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba