“GOOGLE DIGITALNA GARAŽA” U KRAPINI

Na besplatnoj radionici doznajte sve o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja

Objavljeno: 12.04.2018. JJ

Želite li nadograditi svoje digitalne vještine potrebne za proširenje poslovanja, napredovanje u karijeri ili rast samopouzdanja u digitalnom okruženju? Stručnjaci sa svakodnevnom praksom će vam u sklopu “Digitalne garaže” pomoći da uspijete na mreži. Svi mogu imati koristi od toga, neovisno o svojim vještinama, ciljevima ili iskustvu.

Globalno tržište

“Digitalna garaža” Googleova je inicijativa koja se provodi u partnerskoj suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i Otvorenim učilištem Algebra. Cilj je inicijative omogućiti pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Na radionicama se želi digitalnim vještinama osnažiti trenutačnu i buduću radnu snagu zemlje te pomoći malim i srednjim tvrtkama da ubrzaju svoj rast te im omogućiti pristup globalnim tržištima.

Do 19. travnja

Interaktivna radionica održat će se u petak, 20. travnja, u prostorijama HGK Županijske komore Krapina od 10 do 13 sati. Sudjelovanje je besplatno, a broj sudionika ograničen. Prijave će biti otvorene do 19. travnja. Za sve dodatne informacije posjetite internetsku stranicu Google Digitalna garaža.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba