U ORGANIZACIJI AK RUDOLF PEREŠIN, ODRŽANO NATJECANJE 40-ak OSNOVNOŠKOLACA ČLANOVA ZAGORSKIH ATLETSKIH KLUBOVA

Prvo mjesto na Athletic Kids-u podijelili Plavi Tigrovi iz SD-a Stubica i Crveni munjeviti iz AK Rudolf Perešin

Objavljeno: 09.04.2018. JJ

U nedjelju je u organizaciji Atletskog kluba Rudolf Perešin, a pod pokroviteljstvom Općine Gornja Stubica i Grada Donja Stubica, održano Kids Athletic natjecanje. Radi se o drugom natjecanju osnovnoškolske djece koja su članovi zagorskih atletskih klubova. Natjecanje je otvorio gradonačelnik Donje Stubice Nikola Gospočić, a nastupile su tri ekipe iz Ak Zabok – Zeleni vatreni, Narančaste munje i Žuti gepardi, zatim Rozi Spidermani iz Maraton kluba Krapina, a prvo mjesto su podijelili Plavi tigrovi iz Sportskog društva Stubica i Crveni munjeviti iz AK Rudolf Perešina.

Sportska borba

Ukupno je nastupilo 41 dijete. Discipline u kojima su se natjecali bile su: formula 1, skok u dalj, bacanje koplja, križno skakanje, preskakanje vijače, bacanje medicinke i trčanje pet minuta. Načelnik općine Gornja Stubica Jasmin Krizmanić uputio je čestitke svim natjecateljima, na velikom zalaganju i sportskoj borbi te im je dodijelio zaslužene diplome.

Ostali rezultati

U subotu je u Zagrebu održana utrka pod nazivom Maksimirski minus zwei cener. Radi se o utrci na 8 kilometara, na kojoj je nastupilo 165 natjecatelja, a pobijedio je Ivica Mucak iz AK Rudolf Perešina.
Na 14. Osječkom Ferivi polumaratonu, na kojem je nastupilo čak 597 polumaratonaca, odlične rezultate ostvarili su atletičari AK Rudolf Perešina. Drugi je bio Dražen Dinjar, četvrti Neven Čorko i 24. Zoran Komar te su tim plasmanima bili prvi ekipno. Pobijedio je Tamas Nagy iz Mađarske.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba