NA TEMELJU GLASOVA GRAĐANA, ŽUPAN DONIO ODLUKU O DODJELI ŽUPANIJSKOG PRIZNANJA

Zagorski najvolonteri su Jana Borovčak iz Zaboka i Ivan Krog iz Pregrade, najbolju volontersku akciju osmislili članovi DND-a Zabok

Objavljeno: 05.04.2018. JJ

Krapinsko – zagorski župan Željko Kolar donio je odluku o dodjeli županijskog priznanja “volonter/ka godine” i “volonterska akcija godine”. U kategoriji mladih od 15 do 30 godina, priznanje će se dodijeliti Jani Borovčak iz Zaboka, u kategoriji odraslih, odnosno, starijih od 31 godinu, Josipu Krogu iz Pregrade, a u kategoriji “volonterska akcija godine” priznanje će se uručiti akciji “Kante kulerice – ako se kanta smije, nasmij se i ti, pa u nju smeće ubaci!”. Županijska priznanja za volontere bit će uručena na svečanosti koja će se održati u roku od 30 dana.
Podsjećamo, postupak odlučivanja o dobitnicima priznanja odvijao se u dva kruga. U prvom krugu, Povjerenstvo je odlučilo o prijavljenim kandidatima i akcijama koji prolaze u drugi – uži krug izbora. Kandidati i akcije koji su ušli u uži krug izbora (finalisti izbora), bili su predstavljeni javnosti putem internetske stranice Krapinsko – zagorske županije te drugih društvenih i medijskih kanala. U užem krugu izbora, građani su putem županijske internetske stranice elektronskim putem glasovali za kandidata/kandidatkinju/akciju po svom izboru, a konačnu odluku o dodjeli županijskog priznanja donio je župan, na temelju najvećeg broja glasova u svakoj kategoriji.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba