SAY WHAAAT?! POZNATA BEAUTY VLOGERICA IVANA BLAŽOTI MIJOČ ODLUČILA JE SNIMITI VIDEO KOJI VAS NEĆE OSTAVITI RAVNODUŠNIMA

OVO ĆE VAS NASMIJATI DO SUZA: Evo kako zvuči prvi make up tutorial na bednjanskom

Objavljeno: 05.04.2018. zagorjeinternational

U moru make up tutorirala koji preplavljuju naše društvene mreže, sinoć se pojavio jedan sasvim neuobičajeni, kojeg vrijedi pogledati čak i ako vas šminkanje, moda i ljepota nimalo ne zanimaju, jer će vas nasmijati do suza.
Ivana Blažoti Mijoč magistra je informatike, osnivačica beauty portala “Šminkerica” i pokretačica prvog hrvatskog pretplatničkog i commerce projekta Tester box. Uz sve to, Ivana je i beauty vlogerica te je prošle godine pobijedila na natjecanju NYX Hrvatska Face Awards i osvojila titulu hrvatskog Beauty Vloggera godine. Iskustvo rada specijalista za web marketing, Ivana je stekla u vodećim hrvatskim korporacijama. Na svojem Youtube kanalu redovito objavljuje make up tutoriale, a povodom 1. travnja, odlučila se malo našaliti sa svojim pratiteljima, pa je snimila svoj prvi video na bednjanskom govoru.
Kako otkriva u videu, ova je vlogerica svoje djetinjstvo provela u bednji, a na bednjanskom je redovito razgovarala sa svojom bakom. S obzirom na to da se bednjanski govor nalazi na listi zaštićenih nematerijalnih dobara, odlučila je malo ga popularizirati, ali i nasmijati svoje vjerne fanove.
Kako zvuči prvi make up tutorial na bednjanskom, pogledate u videu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba