OPĆINA MIHOVLJAN ZA USKRS DARIVALA 65 OBITELJI S VIŠE DJECE, SOCIJALNO UGROŽENE I OSOBE S INVALIDITETOM, A ODRŽAN JE I PRIJEM ZA NOVOROĐENČAD

Roditeljima petero mališana ukupno 14 tisuća kuna – Općina za četvrto dijete osigurava četiri, a za svako sljedeće čak 10 tisuća kuna

Objavljeno: 04.04.2018. JJ

U prostorijama Općine Mihovljan održan je svečani prijem djece rođene u siječnju, veljači i ožujku. Djeca i njihovi roditelji nagrađeni su za prvo novorođeno dijete s tisuću kuna, za drugo s dvije tisuće, treće s tri tisuće, četvrto s četiri tisuće, te za svako sljedeće s deset tisuća kuna.
Novorođeni su: Marta Galic (četvrto dijete), Tin Vučković, Borna Benko i Paola Vrbek (treće dijete) i Jakov Šalković (prvo dijete). Ukupno je dodijeljeno 14 tisuća kuna.
Također, prema odluci načelnika Zlatka Bartolića i Socijalnog vijeća općine, svim obiteljima s četvero i više djece, obiteljima s djecom i osobama s posebnim potrebama, socijalno ugroženim osobama, te osobama s invaliditetom s prebivalištem na području općine, isplaćena je jednokratna novčana pomoć povodom Uskrsa. Jednokratne novčane pomoći dobilo je 65 obitelji, a ukupno je dodijeljeno 13.900 kuna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba