O NJIMA JE SNIMLJEN I FILM: NAVIJAČKA SKUPINA ZLATARSKOG NK OŠTRC NA UTAKMICI PROTIV RUDARA PROSLAVILA VAŽNU OBLJETNICU

SRETAN ROĐENDAN, ČRVI: U 23. minuti, uz zvuke sirene, poznatu pjesmu i dimnu zavjesu, podigli svoj slavljenički transparent

Objavljeno: 03.04.2018. JJ

Navijačka skupina zlatarskog nogometnog kluba Oštrc, poznata pod nazivom “Črvi”, na Uskrsni je ponedjeljak proslavila svoj 23. rođendan. Naime, kao godina osnutka ove navijačke skupine uzima se 1995., iako sami korijeni “Črva” sežu još i dalje.
Na Uskrsni je ponedjeljak već od ranog jutra bilo jasno da se nešto važno događa u Zlataru. Dok su marljive ruke jednog dijela “Črva” miješale gulaš, drugi je dio postavio već dobro poznate plavo – bijele transparente, ne bi li sve bilo spremno za obilježavanje 23. rođendana u sklopu utakmice protiv NK Rudara iz Mihovljana.

69 članova

U 23. minuti, na zapadnoj strani stadiona “Črvi” su uz zvuke sirene te dobro poznate pjesme, uz dimnu zavjesu, predstavili transparent kojim su obilježili 23. rođendan. Iako utakmica nije završila željenom pobjedom Oštrca, bilo je ovo još jedno veliko okupljanje simpatizera i ljubitelja NK Oštrc iz Zlatara.
Inače, “Črvi” trenutno broje 69 registriranih članova, a u proteklih nekoliko godina broj članova se lagano povećava. Inicijativom predsjednika Saše Posarića, “Črvi” su donacijama pomogli u kupovini seta knjiga za školarce, prikupljali donacije za potrebite građane grada Zlatara, radnim akcijama pomogli voljenom klubu, a svojim su bodrenjem te ulogom 12. igrača pomogli da ekipa Oštrca postane prvak kupa Krapinsko – zagorske županije 2015. godine.

Snimljen i film

Godinu dana kasnije, na krilima “Črva”, Oštrc je ostvario pobjedu protiv NK Mosor iz Žrnovnice te je ušao u povijesnu šesnaestinu finala Hrvatskog kupa protiv NK Dinama. O “Črvima”, njihovim usponima i padovima, snimljen je i nagrađivani dokumentarni film “Črvi – Football Fans”, kojeg potpisuje Tin Borovčak, a službenu himnu, koja je ujedno i soundtrack filma, potpisuju Adalbert Turner – Juci i Zvonko Kudelić – Žuna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba