ČLANOVI KICKBOXING KLUBA NINJA ZABOK USPJEŠNI NA 8. MEMORIJALNOM MEĐUNARODNOM KUPU “JOSIP JOVIĆ” U SLUNJU

Leona Bartolin i Dario Glogoški najbolji stariji kadeti u disciplini light contact

Objavljeno: 03.04.2018. zagorjeinternational

Članovi Kickboxing kluba Ninja Zabok sudjelovali su na osmom Memorijalnom međunarodnom kupu “Josip Jović” u Slunju. Na natjecanju je bilo 339 borilačkih startova natjecatelja iz 32 kluba i triju država. Kup je održan pod pokroviteljstvom Ministarstva unutarnjih poslova RH i Ministarstva obrane RH, a u organizaciji KBK Škorpion i HKBS-a.
Leona Bartolin i Dario Glogoški su proglašeni najboljim starijim kadetima u disciplini light contact. Leona je osvojila prvo mjesto u pointfightu i light contactu u kategoriji starijih kadetkinja -46 kilograma, a Dario prvo mjesto u light contactu, u kategoriji starijih kadeta -63 kilograma.

Manuela Vešligaj je osvojila dva druga mjesta u kategoriji mlađih kadetkinja -47 kilograma i +47 kilograma, a uspješan nastup je imao i Erik Šenjug. Bio je to njegov drugi turnir u dječjoj kategoriji +32 kilograma.
Treneri čestitaju na osvojenim medaljama i prikazanom umijeću te pozivaju sve zainteresirane za trening rekreativno ili natjecateljski, da dođu svaki utorak i četvrtak u malu dvoranu zabočke Osnovne škole K. Š. Gjalskog u 19.30 sati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba