DARIA BEDENIKOVIĆ (20) IZ KRAPINSKIH TOPLICA NOVA JE MISS KRAPINSKO – ZAGORSKE ŽUPANIJE

ZAGORSKA LJEPOTICA MAKEDONSKIH KORIJENA: Pobjedu nisam očekivala, a ovo je iskustvo koje ću pamtiti cijeli život

Objavljeno: 17.03.2018. Jelena Jazbec

Daria Bedeniković (20) iz Krapinskih Toplica nova je miss Krapinsko – zagorske županije, koja će Zagorje predstavljati i na Izboru za miss Hrvatske u kolovozu ove godine. Odlučio je tako deseteročlani stručni žiri, u kojem su bili predstavnici iz svijeta mode, ljepote i politike, između ostalih, i zamjenik krapinsko – zagorskog župana Anđelko Ferek – Jambrek te gradonačelnik Donje Stubice Nikola Gospočić, na izboru održanom u krapinskoj Festivalskoj dvorani. Titulu druge pratilje ponijela je Barbara Rihtar, a prva je pratilja Jana Požarić.

Naporne pripreme

Lentu i tijaru pobjednici je uručila zamjenica krapinsko – zagorskog župana Jasna Petek, a vidno uzbuđena Daria otkrila nam je kako nije očekivala pobjedu.

– Hvala svima koji su zaista došli u velikom broju, hvala mojim najmilijima. Nisam očekivala pobjedu, bilo je previše lijepih cura, no, sreća je bila na mojoj strani i veselim se izboru za miss Hrvatske te se nadam da ću svoju Krapinsko – zagorsku županiju predstaviti na najljepši i najbolji način. Bilo je ovo prekrasno iskustvo i pamtit ću ga cijeli život. Od daljnjeg natjecanja očekujem samo lijepe stvari i mnogo novih iskustva – rekla je Daria, koja do sada nije sudjelovala na izborima ljepote, no, kako kaže, dečko joj je fotograf, pa već ima iskustva u ulozi modela. Pripreme za današnje natjecanje, dodaje, bile su iznimno naporne, ali zahvaljujući odličnim mentoricama sve je dobro završilo.
Daria za sebe kaže da je vedra i vesela osoba, a veoma je ponosna i na svoje podrijetlo – njezin je tata Hrvat, a mama Makedonka.

Pitanja žirija

Inače, za titulu miss Krapinsko – zagorske županije natjecalo se 10 ljepotica, koje su, osim izlazaka na pozornicu u različitim odjevnim kombinacijama, morale i odgovarati na pitanja članova žirija. Dariji je tako pitanje postavio zamjenik krapinskog gradonačelnika Drago Kozina, i to što bi rekla o Krapini kada bi je morala predstaviti na izboru za miss Hrvatske. Daria je rekla kako Krapinu, kao i čitavo Zagorje, pa i njezine Krapinske Toplice, krase brojne atrakcije i znamenitosti, stoga joj ne bi bio ni najmanji problem govoriti o ljepotama njezinog rodnog kraja. U glazbenom dijelu programa, u krapinskoj Festivalskoj dvorani nastupili su FS “Viline” i Iggy Popović, kao i Krapinske mažoretkinje, a svoju kolekciju avangardne odjeće predstavili su učenici Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba