Prava se drama odvijala u subotu u Krapini, kada je 11-godišnjak, želeći izvući loptu koja mu je pobjegla, upao u nabujalu Krapinčicu, koja ga je nosila 100-tinjak metara

Krešimir Mlinarić: Ogromno hvala dobrim ljudima koji su izvukli mog sina iz nabujale Krapinčice i spasili mu život

Objavljeno: 11.03.2018. Alen Brodar

Prava se drama u subotu poslijepodne odvijala u krapinskom Parku Matice hrvatske, igra se gotovo pretvorila u tragediju. Naime, dečki su igrali nogomet kod OŠ Ljudevita Gaja i kao što se to već desilo bezbroj puta, pobjegla im je lopta u Krapinčicu, koja je zbog otapanja snijega nabujala, visina vode je oko dva metra.

Poskliznuo se

Po nju je krenuo 11-godišnjak, koji se poskliznuo i upao u vodu.
– Vuklo ga je stotinjak metara, gotovo do Lidlovog mosta. Hvala Bogu, slučajni prolaznici su priskočili u pomoć i uspjeli ga izvući van – rekao nam je dječakov otac Krešimir Mlinarić.
Kaže kako pokušava kontaktirati sve ljude koji su priskočili u pomoć njegovu sinu, da im zahvali što su mu spasili život te da im vrati odjeću u koju su zamotali mokrog 11-godišnjaka.

Natučen i pothlađen

– Ne mogu naći riječi kojima bi im zahvalio, spasili su mu život, veliko im hvala. Na toj dionici zbog slapa koji je malo dalje, potok ubrzava te se stvaraju valovi. On se sigurno ne bi uspio sam izvući iz te bujice. Molim da mi se jave svi koji su sudjelovali, da znamo tko mu je sve spasio život. Mali je još u Općoj bolnici Zabok, supruga je s njime.
Malo je natučen i pothlađen i malo mu je povišen kreatinin u bubrezima, budući da se nagutao te prljave vode, ali hvala Bogu, bit će dobro. Na kraju, srećom, nije ništa strašno – zaključio je 11-godišnjakov otac.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba