ULAZNICE SU VEĆ U PRODAJI: LJETO U HUMU NA SUTLI I OVE ĆE GODINE OBILJEŽITI NOVO IZDANJE POPULARNOG FESTIVALA “HOOMSTOCK

POZNATA PRVA IMENA: Atmosferu u Humu na Sutli zapalit će Urban & 4, Ogenj i Koala Voice

Objavljeno: 01.03.2018. JJ

Ljeto u Humu na Sutli i ove će godine proteći u znaku najboljeg što domaća i regionalna scena nudi. Hoomstock festival trinaesti će se put održati 24. i 25. kolovoza, a poznata su i prva imena ovogodišnjeg izdanja.
Urban & 4 prvi je headliner – riječki će glazbenik sa svojom “četvorkom” zagrijati humsku ljetnu večer hitovima kao što su “Black Tattoo”, “Astronaut”, “Mjesto za mene”, “Odlučio sam da te volim”, a kako je bend trenutno u fazi snimanja novog materijala, moguće je da će se na Hoomstocku moći čuti i pokoja nova iz Urbanove radionice. Punk rock pojačan kajkavskim narječjem natjerat će nožice da pojačano rade jer u Hum dolazi Ogenj. Koprivničani itekako znaju napraviti dobar tulum, pa organizatori očekuju prolijevanje pive u neslućenim razmjerima i bolne plesne mišiće sljedeći dan. Granicu će preskočiti Koala Voice, predstavnici nove slovenske alternativne scene. Prošle su godine objavili hvaljeni “Wolkenfabrik”, a prati ih glasina da ih se uživo svakako mora vidjeti.
Early bird ulaznice u prodaji su u sustavu Entrio. Prvih 100 ulaznica limitirano je po cijeni od 50 kuna, a ta će cijena biti važeća do 1. travnja ili do isteka zaliha.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba