USKORO POČINJE “MJESEC KAZALIŠTA U OROSLAVJU”

Publika će svake subote u ožujku uživati u nastupima amaterskih dramskih skupina, a gostuju i Studio smijeha i Kerekesh Teatar

Objavljeno: 24.02.2018. JJ

Udruga mladih “Feniks” tradicionalno, već 12. godinu zaredom, organizira manifestaciju “Mjesec kazališta u Oroslavju”. Manifestacija se održava svakog vikenda u ožujku, povodom Međunarodnog dana kazališta.

Dječji dan

U subotu, 3. ožujka, u 19 sati s predstavom “Ona hoće, on neće”, nastupit će AKUD žensko kazalište Gornje Jesenje. Za tjedan dana, 10. ožujka, s početkom u 19 sati, predstavu “Poštene žene” igra Amatersko dramsko kazalište Sveti Križ Začretje. Nedjelja, 11. ožujka, je Dječji dan, pa će u 17 sati nastupiti Dramska sekcija KUD-a Lobor s predstavom “Šumski jelovnik” i Osnovna škola Oroslavje s predstavama “Vreća puna laži” i “Emancipacija”. Za sve one željne smijeha i dobre zabave, 17. ožujka u 19 sati na rasporedu je stand-up “Studija smijeha”, a samo tjedan dana kasnije u istom terminu Kerekesh Teatar igra predstavu “Krtice”.
– Manifestacija je veoma važna za građane Oroslavja jer, nažalost, nemaju čestu priliku gledati kazališne predstave, ali i za okupljanje amaterskih dramskih skupina iz cijele Hrvatske, kojima ona služi kao izvrsna promocija, odaje priznanje njihovu trudu i radu, osigurava bolju gledanost te omogućava bolju komunikaciju s publikom i pruža priliku nastupa uz bok profesionalnim kazališnim družinama. Manifestacija će ove godine okupiti popularne dramske družine iz Krapinsko – zagorske i Varaždinske županije te Grada Zagreba – poručuju organizatori, Udruga mladih “Feniks”.

Besplatan ulaz

Ulaz je besplatan, osim za stand-up i “Krtice”, kada ulaznica stoji 25 kuna. Ulaznice možete rezervirati putem e-maila: [email protected]. Pokrovitelji manifestacije su Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Krapinsko – zagorska županija i Grad Oroslavje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba