SVATKO IMA SVOJU PRIČU, A OVA ĆE VAM NATJERATI SUZE NA OČI: UKLJUČITE SE I VI U AKCIJU I POMOZITE SAMOHRANOJ MAJCI TROJE DJECE

OSDS, Sementa Rajhard, Kumovi i brojni drugi pjevaju za pomoć Karlu na velikom humanitarnom koncertu u Bedekovčini

Objavljeno: 23.02.2018. JJ

U organizaciji bedekovčanskog Ogranka zagorske lige protiv raka “Svatko ima svoju priču” i Folklornog ansambla “Žuna”, u sportskoj dvorani Srednje škole Bedekovčina, ove nedjelje s početkom u 18 sati će se održati humanitarni koncert “Svatko ima svoju priču”. Sav prihod namijenjen je za pomoć devetogodišnjem Karlu Grošu, koji je rođen sa samo sedam mjeseci.

Dobio sepsu

Već je kao novorođenče dobio sepsu te je bio oživljavan pet puta. Danas on ne može jesti krutu hranu i još uvijek mora nositi pelene. Karlo pohađa Centar za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice, ima još dva brata, a za njih se brine samohrana majka Dubravka. Trebaju im osnovne stvari, poput drva za ogrjev, a majka bi voljela kupiti i automobil, kako bi si olakšala česta putovanja s bolesnim djetetom. Kupnjom ulaznice od 25 kuna, možete pomoći Karlu i njegovoj obitelji, a organizatorice koncerta za vas su pripremile bogat program.

Prodajna mjesta

U bedekovčanskoj sportskoj dvorani nastupit će OSDS, Kumovi, Juraj Galina, Boris Rogoznica, Boss band, Gordana Ivanjek -Tušek, Marko Vukes, Ethnothine, Oliver Korade i Simpatizeri i Sementa Rajhard. Ulaznice se mogu kupiti na sljedećim mjestima: Bistro “Lily” Bedekovčina, “Centar Pub” Bedekovčina, Beer House Punkt Mokrice, Old Choco House Zabok i “Purger” Zlatar. Ulaznice se prodaju i na dan koncerta po istoj cijeni.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba