Snijeg tijekom četvrtka  i jutros uzrokovao razne probleme diljem Zagorja, najviše u prometu

Izlijetanja i sudari, od toga jedan s ralicom, nestrpljivi građani zbog nečišćenja cesta te jedan neoprezni vozač tegljača, zbog čijeg je neuspješnog okretanja nastao zastoj od dva i pol sata

Objavljeno: 23.02.2018. AB

Prema informacijama koje je prikupio županijski centar 112 Krapina, u četvrtak i u noći na petak se na području Krapinsko – zagorske županije dogodilo više prometnih nesreća, u kojima srećom nije bilo ozlijeđenih osoba, a uzrok je uglavnom neprilagođena vožnja uvjetima na kolniku. Izlijetanja su se tako dogodila u Humu na Sutli, Radoboju, Desiniću i Maclju, u Loboru je došlo do sudara osobnog automobila s ralicom, u Klenovcu Humskom bio je sudar dva teretna vozila, a u Krapinskim Toplicama dva osobna vozila. Zbog snijega koji je padao tijekom noći, Županijski centar 112 primio je više poziva nestrpljivih građana zbog neočišćenih cesta.
– Po našem saznanju, zimska služba je cijelu noć na terenu i glavne prometnice su prohodne, a ostale lokalne ceste čiste se po prioritetu – izvijestili su iz ŽC 112, dodajući da je zbog vozača tegljača koji se polukružno okretao na D 207 u općini Đurmanec, došlo do prekida prometa u oba smjera, i to od 19 sati do 21.20 sati. Naime, vozač je izašao s kolnika i zaglavio se u snijegu. Djelatnici zimske službe izvukli su ga te je promet uspostavljen nakon gotovo dva i pol sata.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba