TUKAO JE ŠTAPOM I PRIJETIO DA ĆE JE ZAKLATI

Stubičancu devet godina zatvora zbog prisiljavanja poznanice na spolni odnos

Objavljeno: 26.01.2018. zagorjeinternational

Na Županijskom sudu u Zagrebu, na devet godina zatvora nepravomoćno je osuđen 25-godišnji Stubičanec Ivan Ciglenečki, koji je svoju poznanicu prijetnjama smrću i batinama natjerao da ga oralno zadovolji, piše 24 sata.hr.

Zapeli u snijegu

Ciglenečki je 12. veljače 2017. bio u jednom zagrebačkom kafiću, s društvom u kojem je bila i njegova vršnjakinja, bivša školska kolegica. Kada je završilo radno vrijeme kafića, zamolio ju je da ga poveze kući, na što je ona pristala, no putem je rekao kako su mu prijatelji javili da su zapeli u snijegu na Sljemenu, pa ju je zamolio da ga odveze do njih. Međutim, kada su došli na ugibalište, nasrnuo je na djevojku i tražio da ga oralno zadovolji. Zgrabio ju je za kosu, izvukao iz automobila, pljuskao je i prijetio da će je zaklati i ostaviti u šumi. Tukao ju je i štapom, prisilio na oralni spolni odnos, a onda upalio svjetla automobila, natjerao je da se skine i rekao joj da je snima mobitelom.

Poznat policiji

Ciglenečki je i dalje u istražnom zatvoru, a prošle je godine za slično nedjelo nepravomoćno osuđen na četiri godine zatvora, kada je djevojku namamio da ode s njime u stan u jednom zagorskom gradiću te je tamo također prisilio na oralni spolni odnos. Pustio ju je tek nakon cjelonoćne torture, zaprijetivši da će, ako nekome kaže što se dogodilo, objaviti njezine fotografije snimljene mobitelom.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba