UDRUGA “MLADI ZA MAROF” USTUPA SVOJ PROSTOR NA KORIŠTENJE SVIM ZAINTERESIRANIM MLADIMA S PODRUČJA GRADA NOVOG MAROFA

Za kvalitetno provođenje slobodnog vremena, na raspolaganju su računalo, televizor, društvene igre, a organizirat će se i razne radionice

Objavljeno: 19.01.2018. JJ

Udruga “Mladi za Marof”, nakon godinu dana boravka u novom gradskom prostoru, mladima s područja grada Novog Marofa odlučila je ustupiti vlastiti prostor na svakodnevno korištenje. Prostor Udruge koji se nalazi na prvom katu zgrade stare škole, povremeno se koristio za razne radionice, prezentacije, predavanja i druženja, a od sada će biti otvoren svakodnevno, od ponedjeljka do petka od 13 do 20 sati.

Još bolja suradnja

Nakon duže uspješne suradnje na međunarodnim razmjenama za mlade sa Srednjom školom Novi Marof, udruga MzM želi proširiti suradnju tako da ponudi srednjoškolcima, i ostaloj mladeži, prostor u kojem mogu zajednički provoditi vrijeme i nakon završetka nastave. Mladima će na raspolaganju biti sva postojeća oprema, poput računala s internetom, printera, skenera, projektora, TV-a, društvenih igara i dr. Uz samo korištenje prostora, svi zainteresirani moći će sudjelovati na raznim radionicama i u drugim aktivnostima MzM-a.

Otvorenje u ponedjeljak

Uz pomoć Grada Novog Marofa, članovi Udruge MzM i dalje će uređivati i opremati prostor, kako bi mladim osobama omogućili kvalitetno provođenje slobodnog vremena te poboljšali njihovu kvalitetu života u lokalnoj i regionalnoj zajednici. Prvog dana rada, u ponedjeljak u 14 sati, članovi Udruge poželjet će dobrodošlicu učenicima Srednje škole Novi Marof, a mladima će se obratiti i ravnateljica Srednje škole Jasminka Behin te gradonačelnik Siniša Jenkač.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba